Galerie

Fotografii de nunta

Vor fi realizate in stil fotojurnalistic, de unul sau mai multi fotografi profesionisti , cu aparatura profesionala si lumini auxiliare. Fotografiile de nunta nu trebuie sa fie doar niste poze frumoase; trebuie sa spuna povestea mirilor si a nuntii lor, cu momentele importante, prevazute sau nu, haioase sau nu, cu rasetele, plansetele si toate emotiile acelei zile speciale. Acest gen de fotografie, prin expunerea imaginilor surprinse, spune o poveste unica de dragoste.

Fotografii de botez

Surprind momente irepetabile, magice, redand emotia si bucuria unui inceput. Primii pasi in viata ai copilului Dvs pot fi suprinsi cu profesionalism si dedicatie de catre echipa noastra.

Fotografii comerciale

Reprezinta fotografii de produs sau fotografii comerciale, pentru societati comerciale sau persoane fizice care se pot realiza la sediul clientului sau la studioul nostru. Aceste fotografii for fii retusate, redimensionate, prelucrate pentru tipar, web, adaugate elemente grafice, decupare fundal, corectare inperfectiuni si vor fi livrate clientului in format digital.

Fotografii de studio

Ne referim aici la genul de fotografie realizata in studio,cat si afara, cu scopul de a reda cat mai frumos modelul,inbracamintea, machiajul, coafura, ambianta si atitudinea din jurul personajului.

O sedinta foto dureaza aproximativ 1-2 ore si se fotografiaza  intre 50 si 200 de cadre.De aici se alege un numar de fotografii cele mai bune care vin prelucrate si materialul final se va livra pe dvd

Fotografii diverse

Arhitectura, nocturna, peisaj.
Cuvântul fotografie are originea de la două cuvinte provenite din limba greacă: fotos care se traduce ca lumină și graphy-desen, scris. Literalmente se poate traduce prin a picta cu lumină. In vorbirea curentă pe scurt se folosește termenul de imagine.

Video nunti

Filmare nunti se face cu una sau mai multe camere video.
Calitatea serviciilor oferite este asigurata de echipamentele de ultima generatie(High-definition).Scopul nostru este sa captam toate momentele si emotiile din ziua nuntii dumneavoastra intr-o maniera specifica filmului.
Materialul realizat se livreaza pe Dvd si Blu-Ray.

Video botezuri

Consideram ca pentru a suprinde un copil in primele luni ale vietii lui inseamna responsabilitate si profesionalism.Credem ca impotanta acestui eveniment este cel putin la fel ca si nunta.

Video videoclipuri

Clipuri (muzica populara, usoara, reclame, prezentare produse, spot publicitar,..) Se filmeaza cu una sau mai multe camere video, iar materialul rezultat se prelucreaza cu diferite efecte pentru a reda cat mai frumos tema clipului.
Top